Vereniging in de kijker 2016

Op zaterdag 21 januari 2017 werd in de Theaterzaal door de Culturele Raad de "Vereniging in de Kijker" 2016 bekendgemaakt. Yvan Blokken voorzitter van de culturele raad samen met Erno Sourbron en Bart Bijnens van radio VRD hadden enkele korte gesprekjes met de afgevaardigden van de drie genomineerden verenigingen. Dit waren Accordiola+, KWB Lutselus en CCD de Cineastenclub Diepenbeek.

Michel Pieters had als speciale gast de opdracht om het geheel muzikaal te omlijsten. Tijdens een korte sketch van madame Peeters ( Gilberte Surinx) werd de wisseltrofee terug ter beschikking gesteld voor de winnaar van 2016. De bekendmaking en overhandiging van de trofee werd aan schepen van cultuur Miet Nelissen toevertrouwd en de "Vereniging in de Kijker" 2016 is CCD, Cineastenclub Diepenbeek ".

Ondervoorzitter en penningmeester Luc Borgers, was zeer tevreden dat het na 3 maal genomineerd te zijn geweest nu toch is gelukt de trofee in ontvangst te kunnen nemen. Hannelore Stevens, drijvende kracht van de Jeugdafdeling Bird's Eye, mocht mee genieten van de overwinning en kreeg de bloemen aangeboden. Proficiat!Foto JP Valkeners


Ontwerp JS